HOME ABOUT TUTORIAL FREEBIES OTHERS

Birthday Giveaway By Alia


 ASSALAMUALAIKUM .. HAI dan SALAM SEJAHTERA 




Ehem2

Baru sempat nak wat GA sempena bulan kelahiran aku bulan ni.

Hadiah akan diberikan kepada 3 orang yang bertuah.

SYARAT-SYARAT:

SYARAT PENYERTAAN

1) Mestilah follow blog ini telebih dulu

2) Follow Instagram @aliafarhan 
3) Like PAGE VANILLA FREAK
4) Follow Instagram @gilaperfume_gilamakeup


5) Buat 1 entry bertajuk 'Birthday Giveaway By Alia'

6) Dalam entry tu, copy semua info dalam entry ini

7) Tinggalkan link penyertaan dan email pada comment entry ini


TARIKH AKHIR 31 JULY INI....

GOOD LUCK SEMUA!


Segmen Bloglist 2016 by Cik Eyz


 ASSALAMUALAIKUM .. HAI dan SALAM SEJAHTERA  ,



click banner for more detail


TERBUKA KEPADA SEMUA BLOGGER 

Segmen tamat pada 30 Julai 2016 jam 8.00 malam dan pemenang akan diumumkan pada 31 Julai 2016. GOOD LUCK !!



Sabun Jenis Cecair


 ASSALAMUALAIKUM .. HAI dan SALAM SEJAHTERA  ,



entry kali ni natrah nak promote bisnes family sikit ... (sikit jak) bisnes SABUN CUCI  dan bahan pencuci yang lain pun ada ,  .. sekarang dah makin ramai peniaga jual sabun jenis cecair macam ni, macam-macam wangian ada .. yang membezakan antara sabun ni dengan sabun yang lain ialahhh HARGA. ya harga .. ntah murah ntah mahal .. tapi ianya berbeza .. dan kami menjual di kawasan kampung , memudahkan penduduk kampung untuk mendapatkan bekalan sabun seperti ini tanpa turun ke pusat bandar .. area Kampung Merotai Besar, Tawau ..  so tanpa membuang bateri dan masa .. tengok gambar dan maklumat kat bawah 



homemade dish wash (murah jekk)

bahan pencuci yang dijual


sabun cuci kain : Ocean(biru), Rose(pink), Lavendar(ungu), Softy(kuning)


Floral(hijau)










Pelembut kain