HOME ABOUT TUTORIAL FREEBIES OTHERS

PRELOVED GIVEAWAY OLEH AA


 ASSALAMUALAIKUM .. HAI dan SALAM SEJAHTERA 



Mula : 13 november 2016 - 13 december 2016



HADIAH - shawl dan dress setiap pemenang





SEGMEN JOM BERKENALAN


 ASSALAMUALAIKUM .. HAI dan SALAM SEJAHTERA 



JJJOOOOMMMM JOINNNNN 😊😀😁




Segmen PENCARIAN BLOGLIST by Murni Alysa


 ASSALAMUALAIKUM .. HAI dan SALAM SEJAHTERA 


Jom kita sama2 eratkan silaturrahim...Segmen ini tamat pada 30 November 2016




BTOB



Hyee ma fellasss ~ ~ ~  💙 💙 💙 💙 💙



currently i'm so addicted with kpop group called BtoB ~~  ...









addict with their voice , funny stuff and all about them .. i'm so into kpop again after try to leave .. not leave actually, just take a rest because want to focus on study(not also actually) .. haha xdxd 😆😆 , really love their voice and talent(cant describe how much i fall with them 😇).








one of my fav member is Lee Chang Sub 💓 (feeling shy when i wrote this, LOL xd) .. my ideal type which is like him, all about him i like .. sometime he can be funny, gentleman and horrible .. and he's not normal 😍😍 there's too many laaa ~~~ it doesn't mean the other member i didn't like, for sure i like and love all of them too 💞 💞 💞 ~ .. 


 










Pencarian Bloglist Sporting December 2016



 ASSALAMUALAIKUM .. HAI dan SALAM SEJAHTERA 




JOM JOIN ! 😁😁

5 Blogger yang Sporting akan di letakkan dalam Bloglist Sporting

Segmen Tamat : 30 November 2016





Segmen Jom Tambah Follower By Shuhaida Kabdy


 ASSALAMUALAIKUM .. HAI dan SALAM SEJAHTERA 





Harap dengan segmen nie Kak Sue dapat tambah follower di blog kesayangan Kak Sue .. 💞💞 .. Jom join + tambah follower 😀😀 



Birthday Giveaway By Alia


 ASSALAMUALAIKUM .. HAI dan SALAM SEJAHTERA 




Ehem2

Baru sempat nak wat GA sempena bulan kelahiran aku bulan ni.

Hadiah akan diberikan kepada 3 orang yang bertuah.

SYARAT-SYARAT:

SYARAT PENYERTAAN

1) Mestilah follow blog ini telebih dulu

2) Follow Instagram @aliafarhan 
3) Like PAGE VANILLA FREAK
4) Follow Instagram @gilaperfume_gilamakeup


5) Buat 1 entry bertajuk 'Birthday Giveaway By Alia'

6) Dalam entry tu, copy semua info dalam entry ini

7) Tinggalkan link penyertaan dan email pada comment entry ini


TARIKH AKHIR 31 JULY INI....

GOOD LUCK SEMUA!


Segmen Bloglist 2016 by Cik Eyz


 ASSALAMUALAIKUM .. HAI dan SALAM SEJAHTERA  ,



click banner for more detail


TERBUKA KEPADA SEMUA BLOGGER 

Segmen tamat pada 30 Julai 2016 jam 8.00 malam dan pemenang akan diumumkan pada 31 Julai 2016. GOOD LUCK !!



Sabun Jenis Cecair


 ASSALAMUALAIKUM .. HAI dan SALAM SEJAHTERA  ,



entry kali ni natrah nak promote bisnes family sikit ... (sikit jak) bisnes SABUN CUCI  dan bahan pencuci yang lain pun ada ,  .. sekarang dah makin ramai peniaga jual sabun jenis cecair macam ni, macam-macam wangian ada .. yang membezakan antara sabun ni dengan sabun yang lain ialahhh HARGA. ya harga .. ntah murah ntah mahal .. tapi ianya berbeza .. dan kami menjual di kawasan kampung , memudahkan penduduk kampung untuk mendapatkan bekalan sabun seperti ini tanpa turun ke pusat bandar .. area Kampung Merotai Besar, Tawau ..  so tanpa membuang bateri dan masa .. tengok gambar dan maklumat kat bawah 



homemade dish wash (murah jekk)

bahan pencuci yang dijual


sabun cuci kain : Ocean(biru), Rose(pink), Lavendar(ungu), Softy(kuning)


Floral(hijau)










Pelembut kain






Segmen Sampul Duit Raya Seindahcerita

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 


Segmen Sampul Duit Raya  Seindahcerita | Alhamdulillah, tahun nie sampul duit raya DIY yang nieyl jual mendapat sambutan yang menggalakkan.. hari ini dengan berbesar hati dan rendah dirinya nieyl nak buat 1 segmen untuk semua follower blog seindahcerita. Suka tak? Nieyl menjadi 2 pemenang sampul duit raya..dengan menggunakan khidmat En.Random.org





Syarat-syaratnya..


1. Follow Blog Seindahcerita
2. Follow Instagram Nieylanadia
3.Like Fanpage Seindahcerita
4. Buat Entry bertajuk Segmen Sampul Duit Raya Seindahcerita
5.Letak banner dan link ke entry ini
6.Jangan lupa tinggalkan URL entry dalam entry ini okey!

Atau korang boleh terus copy code di bawah dan paste di html entry korang :)






GOOD LUCK !!






Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016

Dalam bulan Ramadhan, bulan yang penuh dengan keberkatan ini, online shopping Malaysia yang dipercayai dan paling femes abad ini,  iaitu www.nile.com.my nak bagi korang duit raya tau ! Diorang ada buat satu giveaway untuk para blogger join dan hadiahnya wang tunai sehingga RM1000 !


click banner for details
Kalau ada rezeki, barangan yang teringin sangat natrah miliki di nile.com.my ini adalah ;


Product: Women's Small Square Shoulder Bag
JLM2016 Sales price: RM7.90
Date: 22/06/2016
Time Start:2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only




ProductKorean Style Long Blouse
JLM2016 Sales price: RM14.90
Date: 23/06/2016
Time Start:2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 400 units only


Product: Waterproof Backpack
JLM2016 Sales price: RM22.90
Date: 27/06/2016
Time Start:4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 100 units only



Product: Korean Style Chain Shoulder Bag
JLM2016 Sales price: RM13.90
Date: 30/06/2016
Time Start:2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only


Product: Traveler Backpack 
JLM2016 Sales price: RM19.90
Date: 30/06/2016
Time Start:3.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only


memang rambang mata tengok barang-barang kat nile.com.my . .  ..