HOME ABOUT TUTORIAL FREEBIES OTHERS

Azmil Juara Mentor Legend 2015


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

jyeahh .. azmil ! azmil ! wuuuu . . . . *mampu taip jek, tak larat mau sorak  .. Tahniah untuk Azmil kerana telah bergelar juara dalam program Mentor Legend .. horayy !, natrah punya over excited depan tv sampai sakit kepala dah .. Coz natrah turut rasa gembira Azmil dan Mentor Dayang Nurfaizah menangg .. dua2 dari tanah Borneo .. memang enjoy kalau nampak Azmil buat persembahan, dengan gelekan dia tu lagi .. cewahhh*kiding, suka suara dia dan semangat Azmil memang jadi inspirasi  buat natrah la lepas ni .. fighting Azmil ! Selamat berjaya untuk hari-hari yang seterusnya .. proud to be sabahan ! Tawau mari !!


tak lupa juga naib juara Aina, protege Ella dan ketiga Sarah, protege Amy Search .. yang penting semua peserta mentor legend terbaik, dari awal sampai akhir memang semua the best ! cuma nasib jek tak menyebelahi kan ..


Tahniah sekali lagi ..

Tukar saiz tulisan sidebar utk Denim


Assalamualaikum dan salam sejahtera . . . .


ni tutorial natrah yang petama sebab masa natrah cari kod untuk ubah saiz tulisan kat sidebar untuk denim, tak jumpa or maybe natrah salah taip kot .... emm, tatau laa .. hee


ok, first korang cari kod ni .sidebar .widget-content {

then korang letak kod ni font-size: 10px; kat bawah kod atas tadi.

*yang kaler merah tu macam biasa lah, ubah ikut kesesuaian, ok



gud luck