HOME ABOUT TUTORIAL FREEBIES OTHERS

Segmen Blogwalking & Tambah Follower Hujung Tahun


Assalammualaikum..
Sempena dah hujung tahun ni rasa nak buat Segmen lak. Tujuan Segmen ini diadakan untuk kita semua saling berkenalan, memudahkan kita blogwalking dan sekaligus meningkatkan trafik blog dan menambahkan Follower di blog masing-masing. Jadi tunggu apa lagi, jom join beramai-ramai yer.

Syarat-Syarat Penyertaan

1- Follow Blog ini
2- Like Facebook Page Blog ini di Sidebar Jika Sudi.
3- Segmen ini akan tamat pada 30 Disember 2014.
4- Korang hanya copy coding dibawah dan paste kan di ruangan html di blog korang dan tinggalkan link entry korang di ruangan komen kat bawah ni.

tu jer simple kan.. Selamat Bersegmen dan Berblogwalking.

Giveaway untuk Bloggers


Jom !

klik banner utk join


Giveaway ini akan bermula pada 23-12-2014 dan akan berakhir pada 28-12-2014 (11.59pm), pemenang / penerima akan diumumkan pada 30-12-2014


blog Anamizu : #4264 
blog Haffizul Iskandar : #120 mayB ? lama dah follow 
blog Dr Shikin : #tak ingat berapa , lama dah follow
blog Safirul Amar : #155


Jom Blogwalking Kaw-Kaw Bersama Cik Iman


Jom !


klik banner utk join